Παραλλαγή της παραδοσιακής λεμονάδας και της παγω(το)μένης λεμονάδας.
Χτυπάμε στο multi ένα ροδάκινο/γερμά και τον προσθέτουμε στη λεμονάδα μας.
Πολύ δροσιστικό και καταπολεμάει την απογευματινή ανάγκη για γλυκό/παγωτό!
Οχι ότι είναι πολύ πιο διαιτητικό,
αλλά τουλάχιστον δεν περιέχει πρόσθετα,χρωστικές,συντηρητικά κ.τ.λ.
Εκτός αυτού,
μόνο σε μένα φαίνονται εξωφρενικά ακριβά τα παγωτά;!!!
τι ωραία συνταγή- ιδέα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήελπίζω ότι θα είναι ένα καλό "εναλλακτικό" παγωτό και για τα παιδιά
(όχι, δεν φαίνονται μόνο σε εσένα εξωφρενικά ακριβά τα παγωτά του εμπορίου- είναι! και εκτός τούτου, δεν είναι και τόσο υγιεινά...)
σε ευχαριστούμε!
Αλεξία