Πολυκυστικές Ωοθήκες και Σοκολατοειδής Κύστη,εξαφανίστηκαν με τις εγκυμοσύνες


Τώρα άλλο σκόπευα να γράψω σήμερα,αλλά είμαι πολύ χαρούμενη!

Πριν λίγες ώρες έμαθα,ότι ο μικρός Υπολοχαγός ,το μικρό μου θαύμα,συνέβαλε στο να εξαφανιστεί η κύστη που είχε η μανούλα στην ωοθήκη της!
Ο Λοχαγός είχε φροντίσει να φύγουν οι πολυκυστικές ωοθήκες και με αυτές ο άστατος κύκλος μου.

Μα τι καλά παιδάκιαααα!!!

Θα γράψω την ιστορία μου,γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποια μπορεί να φανεί χρήσιμη.
Κι εγώ όταν είχα διαγνωστεί είχα διαβάσει διάφορες ιστορίες.

Αποφασίζουμε λοιπόν κι εμείς να κάνουμε δεύτερο παιδί και φανταζόμαστε ότι θα γίνει τσακ μπαμ.Δεν είχαμε δυσκολευτεί και στο πρώτο.Τελικά ο μικρούλης έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά.
Μόλις έχω ανακαλύψει ότι έχω μια σοκολατοειδή κύστη στη μια ωοθήκη μου.(Δηλαδή κύστη που έχει μέσα αίμα και διάφορα άλλα όμορφα.)
Δύο γιατροί μου έχουν πει ότι πρέπει να την αφαιρέσω,γιατί είναι αρκετά μεγάλη και βάση της μορφής της δε θα φύγει από μόνη της.Πολύ πιθανό μάλιστα να εμποδίζει στο να μείνω έγκυος.Σε περίπτωση εγκυμοσύνης πάντως και οι δύο μου λένε ότι θα σταματήσει τουλάχιστον να μεγαλώνει,(λόγω του ότι διακόπτεται η περίοδος) και ότι οι πιθανότητες να σπάσει είναι ελάχιστες.

Μες στη μιζέρια εγώ.

  • Ολική νάρκωση (εσύ που είσαι μάνα καταλαβαίνεις,"κι αν δεν ξυπνήσω και αφήσω το παιδάκι μου ορφανό;" και τέτοιες ομορφιές...)
  • Εξοδα
  • Αλλοι ποιος ξέρει πόσοι μήνες χαμένοι,γιατί έχω διαβάσει ότι μετά κάνεις 4-6 μήνες θεραπεία,όπου σου διακόπτουν την έμμηνο ρύση.
  • Πάνε και οι ιδανικότεροι μήνες(λόγω δουλειάς) να μείνω έγκυος.


Εχω σχεδόν αποφασίσει να τη βγάλω,αλλά η ημερομηνία που μπορεί ο γιατρός  είναι μια βδομάδα πριν το γάμο της κουμπάρας μου στην Κρήτη.Αρχίζω να σκέφτομαι "και πώς θα χοροπηδάω σαν το κατσίκι;Θα έχω προλάβει να είμαι καλά;"

Τελικά παίρνω την απόφαση να ρισκάρω/κάψω δύο μήνες ακόμα και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε κιόλας.Τόσο καιρό βέβαια δεν τα καταφέραμε,τώρα θα γίνει;Ομως...
"Κι αν σου κάτσει;"που έλεγε και η διαφήμιση..."Σου αλλάζει τη ζωή"

Ετσι κι έγινε!΄
Τελικά στην Κρήτη στο γάμο, πήγα έγκυος και δεν το ήξερα!!!(Οχι μωρεέεεε δεν ήπια....Λίγο κατσικίσιο γαλατάκι που το χουν και φρέσκο εκεί κάτω...)

(Και στην πρώτη εγκυμοσύνη,πάλι στην Κρήτη ήμουν μες στον πρώτο μήνα και τραβολόγαγα με λύσσα το τροχόσπιτο προσπαθώντας να το σύρουμε σε μια θέση που ήθελα.Αν σε θέλει όμως τελικά...)




1 σχόλιο:

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips