Καλώς βρεθήκαμε!


 

Είμαι η @ntonia και προσπαθώ και γω να διοικήσω τον μικρό,5μελή αρσενικό μου λόχο. Στην προσπάθειά μου,λοιπόν, να τους κρατήσω δημιουργικά απασχολημένους,χαρούμενους και υγιείς,σκαρφίζομαι ή ψάχνω για διάφορες ιδέες που θα μοιράζομαι μαζί σου.
Σαν πρώτο post λέω να κάνω μια μικρή παρουσίαση του Παιζικού μου:
Στρατηγός, ο αεικίνητος άντρας μου.Δεν τον κάνω αμέσως στρατάρχη,πάντα υπάρχει έδαφος για βελτίωση.Οταν δεν είναι στη δουλειά,τρέχει, κάνει ποδήλατο,μαστορεύει ή τακτοποιεί τα πράγματα στο σπίτι (οπότε όταν είναι στη δουλειά,πρέπει να τον πάρω στο κινητό να τον ρωτήσω πού βρίσκεται πλέον το χαμομήλι του μωρού... ή η ηλεκτρική σκούπα...).
Λοχαγός είναι ο "μεγάλος" μου,που τον στέλνω καθημερινά σε επικίνδυνες αποστολές στα μολυσμένα εδάφη του νηπιακού κόσμου. 
Ο μικρός υπολοχαγός μου,που μόλις άρχισε να μπουσουλάει και το έχει βάλει σκοπό της ζωής του να γλύψει τις παντόφλες μου,ή έστω του αδελφού του.
Που μας φέρνει στον σκυλοπλίτη,τον υποδεκανέα Πίππη (τον πήραμε βαφτισμένο,αλλιώς ποιος ξέρει με τι όνομα θα είχε καταλήξει, βλ. παρακάτω γατί),ο οποίος είναι πανευτυχής που βρήκε κάποιον με τα ίδια γαστρονομικά ενδιαφέροντα. Τέλος περιστασιακά μας επισκέπτεται ο στρατιώτης "Μιξεράκι".Αυτός είναι ο πιο εύκολος απ όλους καθώς εκτός από τίποτα κόκαλα ψαριών τις Κυριακές και λίγα χάδια,δε ζητάει κάτι άλλο. 
Αυτά για αρχή και τα λέμε σύντομα
--------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτή ήταν η πρώτη μου ανάρτηση που γράφτηκε το Φεβρουάριο του 2015.Τα αγόρια μου διαρκώς μεγαλώνουν,οι διατροφικές τους συνήθειες ευτυχώς αλλάζουν,(όχι πάντα προς το καλύτερο,πρόσφατα,Φεβρουάριο του 2018,έβαλε στο στόμα του ένα μυρμήγκι...) εγώ σαφώς είμαι η μόνη που δε μεγαλώνω και η ζωή κυλάει πότε ήρεμη και πότε με ένταση για το μικρό μου Παιζικό.


Πλέον μπορείς να με βρεις και behind the scenes  στο λεγόμενο Κίνημα του... Αρακά ή αν το κάνεις κέφι να διαβάσεις τα 59+1 Τυχαία Πράγματα που δεν ξέρεις για εμένα


16 σχόλια:

 1. Γειά σου, @ntonia! Καλώς βρεθήκαμε, λοιπόν!
  Καλή αρχή και ακόμη καλύτερη να είναι η συνέχειά σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλώς σε βρήκα και καλώς ήρθες στη μαμαδοblogόκοσμο! Ελπίζω να τον απολαύσεις...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλή αρχή!
  να χαίρεσαι το παιζικό σου! :))

  Αλεξία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καλή αρχή Αντωνία !!! Θα περναω να τα λέμε.. φιλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή αρχή Αντωνία! Σαν στρατηγός αισθάνομαι εγώ τις περισσότερες φορές βέβαια, αλλά μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με την προσπἀθειά σου να τα φέρεις όλα βόλτα! Καλώς σε βρήκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμείς κορίτσι είμαστε Στρατάρχες ; ) Καλώς όρισες στη γωνίτσα μου!

   Διαγραφή
 6. Καλή αρχή, ωραίος τίτλος!! :)
  Κατερίνα από το www.positive-thinking-greece.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς όρισες στη γωνίτσα μου.Κι εσένα ωραίος τίτλος!

   Διαγραφή
 7. Αντωνία μου καλό ξεκίνημα σου εύχομαι με κέφι, έμπνευση και διάθεση για επικοινωνία.
  Τίνα από TinArt Ideas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πόσο ωραία παρουσίασες την οικογένεια σου. Εμπνευσμένο κείμενο! Βασικά εγώ είμαι ακόμη πιο νέα στο χώρο, οπότε καλή μας αρχή, αν και έχεις πάρει το κολλάει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή Αρχή!Ποιο είναι το blog σου να σου ευχηθώ και εκεί?!

   Διαγραφή
 9. Έχεις ένα βραβείο να παραλάβεις! http://www.mommyjammi.gr/2015/09/liebster-awards.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips