Το "topaiziko" που βρίσκεται στη διεύθυνση https://topaiziko.blogspot.gr διέπεται από την ακόλουθη πολιτική απορρήτου ("Privacy Policy").


 Η παρακάτω πολιτική περιγράφει τον τρόπο συλλογής των προσωπικών σας πληροφοριών και τον τρόπο χρήσης τους όταν χρησιμοποιείτε το blog. 
Συμφωνείτε με τους όρους αυτής της πολιτικής όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο. 
H πολιτική απορρήτου ενδέχεται να αλλάζει κατά διαστήματα. Εάν γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές, τότε θα ενημερωθείτε.

Σχετικά με το blog.
Είναι μια σελίδα κυρίως για προσωπική χρήση,όπου καταγράφονται κάποιες σκέψεις μου.Προσωπικά δε συλλέγω καμιά πληροφορία αναγνώστη.Μόνο ότι γίνεται μέσω της πλατφόρμας όπου τα χρησιμοποιούν για στατιστικούς λόγους.Ετσι π.χ. μπορώ να δω πόση απήχηση είχε μια δημοσίευσή μου.

Σχόλια στο Blog 
Σας άρεσει κάτι που διαβάζετε στο blog μου; 
Αφήνοντας ένα σχόλιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μου το δείξετε! Προσωπικά λατρεύω να διαβάζω τα σχόλιά σας. 
Αν επιλέξετε να αφήσετε ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση του blog, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι το σχόλιο είναι  δημόσιο και ορατό σε όποιον διαβάζει την ενότητα σχολίων.Φυσικά δε γράφουμε ποτέ προσωπικά δεδομένα στα σχόλια.

Διαφημίσεις
Για την υποστήριξη της σελίδας, χρησιμοποιούνται διαφημίσεις τρίτων. 
Η σελίδα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών τωμ shopstyle  και magiclinks, ένα διαφημιστικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους ιστότοπους τη δυνατότητα να κερδίζουν διαφημιστικές αμοιβές μέσω διαφημίσεων.
 Αυτά τα προφράμματα  χρησιμοποιούν cookies για την παρακολούθηση επισκέψεων για σκοπούς ανάθεσης προμήθειας σε περίπτωση πώλησης.

Απόρρητο  κοινωνικών δικτύων
Το topaiziko χρησιμοποιεί διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνο για αυτά που δημοσιεύετε στα κανάλια κοινωνικών μέσων του.

Γονική συναίνεση 
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει πρώτα να έχετε γονική άδεια πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας ή να εισάγεται προσωπικά στοιχεία.

Το LOL MOMS δεν συλλέγει εν γνώσει του προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών. Εάν ένας γονέας ή κηδεμόνας πιστεύει ότι ο ιστότοπος έχει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για ένα παιδί ηλικίας κάτω των 16 ετών στη βάση δεδομένων του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips