Σουβλάκια Σολωμού





Μα πες αλήθεια.
Σου αρέσει δε σου αρέσει ο σολωμός,δεν ήταν για φωτογραφία;!

Συνήθως τα φτιάχνουμε Κυριακή και τα ψήνουμε στη σχάρα.
Προχθές βρήκα σολωμό σε προσφορά οπότε το βράδυ τα έφτιαξα πρώτη φορά στο φούρνο για να έχω έτοιμο το φαγητό για τα (χαρούμενα) ταπεράκια της επόμενης μέρας.Απλά ακούμπησα τα σουβλάκια κάθετα σε ένα μικρό ταψί,ώστε να παραμένουν στον αέρα.

Μου αρέσει πολύ αυτό το φαγητό.Είναι πεντανόστιμο,εύκολο και πολύ υγιεινό!
(Κι εξίσου νόστιμο και την επόμενη μέρα.)

Κόβεις φιλέτο σολωμού σε μεγάλα κομμάτια.(Αν έχει πέτσα την αφαιρείς)
Κόβεις κόκκινες,κίτρινες και πορτοκαλί πιπεριές,ντομάτα και κρεμμύδια,όπου με το ψήσιμο γίνονται τόοοοσο γλυκά
και τα περνάς σε σουβλάκια.(Εγώ έχω αγοράσει μεγάλα σιδερένια για ευκολία)


Αν το συνοδέψεις δε και με...




Εχεις ικανοποιηθεί α)Γευστικά β)Οπτικά (που κι αυτό μετράει!)

Εχεις φάει όλα τα χρώματα του φωτεινού σηματοδότη(κόκκινο,πορτοκαλί,πράσινο), άρα αν ισχύει αυτό που έχω διαβάσει,έχεις λάβει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες.


Τί άλλο θες;!

2 σχόλια:

  1. βρε παιδιά μην τα αναρτάτε αυτά έτσι στην ψύχρα...ρίξτε και μια σαλιάρα από δίπλα...που τις έχετε και πρόχειρες... ερωτησούλα...πως βάζεις τα σουβλάκια στο ταψί κάθετα;;;μήπως εννοείς παράλληλα με το ταψάκι ;; για να μην ακουμπάνε μέσα στο σκεύος;;;please explain...γιατί κάτι τέτοια κυνηγάει το καλό παιδί και άξιο παλληκάρι...ένα είναι πανελλαδικά.... που κάνει διατροφή και σμιλεύει λέει σώμα..κ.λ.π.κ.λ.π.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xexe ναι κάθετα δεν εννοούσα όρθια...μάι μιστέικ!Εννοούσα απλά όχι παράλληλα στο μήκος του ταψιού,αλλά στο στενό κομμάτι...παράλληλα με το έδαφος οφ κόρς...κάθετα στο πώς θα τα έβαζες λογικά για να χωρέσουν...

      Διαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips