"Gourmet" Βραδιές....Η κλεισούρα θέλει καλοπέραση!






Χμμμμμ....Νομίζω ότι κάποιος με τιμωρεί για την ανάρτηση που έκανα και έγραφα ότι Μάρτης έρχεται και θα μας κάψει ο ήλιος...(βλ. Ευρώπη μάντεψε,είμαι ακόμα πλούσια #1) Το Μαρτάκι με μάρανε...



Δεν ξέρω για εσένα,αλλά εγώ είμαι από τα άτομα που με επηρεάζει ο καιρός.(Νομίζω εγώ και το 99,9% των Ελλήνων...)Και γίνομαι γκρινιάρα...Και δε μου αρέσει να με ακούω να γκρινιάζω,(φαντάσου τί τραβάνε οι άλλοι)αλλα συνεχίζω να γκρινιάζω...Απλά δε μπορώ να σταματήσω.

Κάτι τέτοιες μέρες,χρειάζονται μικρές πολυτέλειες να μας ανεβάζουν λίγο τη διάθεση.

Πού και πού,ακόμα και μεσοβδόμαδα,κάνω στα αντράκια μου gourmet βραδιές.Μην πάει ο νους σου σε αργοψημένο κότσι ή χαβιάρι...Πιο πολύ είναι για να φάει το μάτι,παρά το στομάχι.Αν έχει τύχει να πάω super market προμηθεύομαι κανένα έξτρα τυράκι,προσουτάκι κτλ.,αλλιώς με ότι βρω στο ψυγείο και τα ντουλάπια, προσπαθώ να δημιουργήσω την ψευδαίσθηση ενός ιδιαίτερου γεύματος.

Βασική προϋπόθεση να μη χρειάζονται πιάτα.Ολα είναι μπουκίτσες που τρώγονται με τα χέρια και τοποθετημένα σε διάφορα μπώλάκια για εφέ.Συνήθως τα παίρνουμε κάτω στο δωμάτιο των παιδιών και τσιμπολογάμε ενώ παίζουμε παρεούλα.






Ο μπαμπάς και η μαμά συνήθως συνοδεύουν με κρασάκι ή κάποιες φορές με Spumante.Το συγκεκριμένο,(Sorsola Spumante) το παίρνω από τo Μάκρο σκάρτα 3 ευρώ μαζί με το Φ.Π.Α. και είναι φανταστικό!Το είχα και στη βάφτιση του μικρού για welcome drink και άρεσε πολύ.






Απόψε λοιπόν που είναι έτσι χάλια ο καιρός,γιορτάστε το γεγονός ότι ήρθε η Παρασκευή.Κλείστε την τηλεόραση.Βγάλε ότι μπωλάκι  και πιατέλα έχεις,γέμισέ τα με τοστάκια,κρακεράκια,τυράκια,ζαμπονάκια,αγγουράκι κτλ.απλωμένα του τύπου "είμαστε 2,είμαστε 3,είμαστε 1013,πάμε από δω,πάμε από κει,για να φαινόμαστε πολλοί" 

Καλά να περάσετε και καλό ΣΚ!

3 σχόλια:

  1. Έτσι! Όσο έχουμε διάθεση, εμείς θα περνάμε τέλεια. Με λίγα ή με πολλά.
    Μου έφτιαξες τη μέρα!

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω μα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να πεις σε μια blogger νομίζω Ελένη,απ' το "μου έφτιαξες τη μέρα"!Σ ευχαριστώ πολύ!Αλήθεια εσύ γιατί δε μας έχεις γράψει γιατί είσαι "πλούσια"?!Για έλα στην παρέα μας,να μας γράψεις γιατί είσαι "πλούσια"!!

      https://www.facebook.com/groups/1596312007252069/members/

      και

      https://www.facebook.com/groups/1596312007252069/members/

      Διαγραφή
    2. (Να, τώρα το είδα!)
      Φιλιά - θα τα πούμε στις ομάδες!

      Διαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips