ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ: Πάνα-βρακάκι





Μετά από 3 μετακομίσεις και διαμονή διαρκώς σε σπίτια με ελλειπείς αποθηκευτικούς χώρους,θεωρώ πλέον τον εαυτό μου γκουρού στο πακετάρισμα και την αποθήκευση.Δεν υπάρχει εκατοστό που να το αφήνω ανεκμετάλλευτο.

Οσον αφορά τα Χριστουγεννιάτικα τα έχω όλα βολεμένα σε 3 κούτες,γιατί τρελαινόμουν κάθε Χριστούγεννα να ψάχνω από εδώ και από εκεί στην αποθήκη για κούτες και κουτάκια και να ξεχνάω τελικά κανα-δυο κάθε φορά.

Το δέντρο,ξέρεις από αυτά τα χαριτωμένα που τα φτιάχνεις κλαδί κλαδί,
14 σειρές παρακαλώ+η κορυφή=15,για να το βολέψουμε όμορφα αλλά και να το στήνουμε εύκολα την επόμενη χρονιά,τυλίγουμε με wrap κάθε σειρά κλαδιών (φέτος πρώτη φορά τις μικρότερες τις τύλιξα ανά δύο) βάζοντας κι ένα χαρτάκι με αύξοντα αριθμό μέχρι το 14.Ετσι όχι μόνο καταφέρνουμε να το αποθηκεύσουμε στην αρχική του κούτα,αλλά χωράνε και άλλα πράγματα μέσα.







Τα στολίδια είναι σε μια άλλη μικρή κούτα.

Ολα τα υπόλοιπα, (κρεματζούνια,χιονάνθρωποι,κουρδιαστά,πιατικά,χιονόμπαλες,λαμπάκια κτλ) μπαίνουν μαζί σε μια ακόμα μεγάλη κούτα.
Παλιά τα εύθραυστα τα τύλιγα όλα με το wrap με τις φουσκάλες,σειρές από χαρτιά κτλ.Πλέον έχω γίνει πιο εφευρετική,για να γλυτώνω κόπο και χώρο.
Τα παραχώνω ανάμεσα στα διάφορα μαλακά κουκλάκια,μέσα στις Χριστουγεννιάτικες κάλτσες και στους σκούφους.Πρόπερσι μάλιστα είχα τη μεγάλη έμπνευση να χρησιμοποιήσω κάτι πάνες που μου είχαν περισσέψει και ήταν ότι πρέπει για τα κουρδιαστά.

Είναι πολύ βολικές για διάφορα αντικείμενα με περίεργο σχήμα,τόσο για αποθήκευση όσο και για μεταφορά εύθραυστων αντικειμένων.


Ουφ πάει και αυτό για φέτος...
Αντε με το καλό του χρόνου πάλι!

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!!!! Θα την δοκιμασω την πανοσυσκευασία!!!! χο χο χο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ έξυπνη ιδεα αυτη με τις πάνες, δεν το ειχα σκεφτει ποτέ!
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ έξυπνο αυτό με την πάνα. Όχι μόνο για τα χριστουγεννιάτικα αλλά και για μετακομίσεις γενικώς. Συμπάσχω μαζί σου έχω κάνει κι εγώ άπειρες μετακομίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips