ΣΠΙΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ




Παραλλαγή της παραδοσιακής λεμονάδας και της παγω(το)μένης λεμονάδας.
Χτυπάμε στο multi ένα ροδάκινο/γερμά και τον προσθέτουμε στη λεμονάδα μας.
Πολύ δροσιστικό και καταπολεμάει την απογευματινή ανάγκη για γλυκό/παγωτό!
Οχι ότι είναι πολύ πιο διαιτητικό,
αλλά τουλάχιστον δεν περιέχει πρόσθετα,χρωστικές,συντηρητικά κ.τ.λ.

Εκτός αυτού,
 μόνο σε μένα φαίνονται εξωφρενικά ακριβά τα παγωτά;!!!

1 σχόλιο:

  1. τι ωραία συνταγή- ιδέα!!!

    ελπίζω ότι θα είναι ένα καλό "εναλλακτικό" παγωτό και για τα παιδιά
    (όχι, δεν φαίνονται μόνο σε εσένα εξωφρενικά ακριβά τα παγωτά του εμπορίου- είναι! και εκτός τούτου, δεν είναι και τόσο υγιεινά...)

    σε ευχαριστούμε!
    Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips