Το Κυνήγι των Κρυμμένων Αυγών

 Χριστός Ανέστη!

(Στην εκκλησία μας μάλιστα,ανέστη στις 23:50 του Σαββάτου!Ούτε το Αγιο Φως δεν είχε προλάβει να φτάσει ως εμάς...Ο παπάς μας μάλλον πεινούσε.Συνήθως τον ανασταίνει 5-10 λεπτά μετά τις 12,με αποτέλεσμα από τα μπαμ μπουμ των άλλων εκκλησιών να μην ακούμε τίποτα,οπότε φέτος δεν έχω παράπονο.Μέχρι και τους δικούς μας φασαριόζους τους έπιασε στον ύπνο και προλάβαμε να απομακρυνθούμε!Κάποιος πρέπει να του κάνει δώρο ένα ρολόι.Μάλλον γι αυτό θα ζήτησε από τη φίλη μου χρήματα για να της κάνει κράτηση στην ημερομηνία για τη βάφτιση.Κλείνει η παρένθεση,γιατί είναι πιο μεγάλη κι από την ανάρτηση!)

Φέτος μιας και ήταν νωρίς το Πάσχα,σκόπευα να κάνω στο γιο μου το έθιμο που έχουν σε διάφορες χώρες που κρύβουν τα Ostereier,τα πασχαλινά αυγά δηλαδή και ψάχνουν τα παιδάκια να τα βρουν.Στην πραγματικότητα πλέον κρύβουν σοκολατένια αυγά,οπότε το κλίμα μας δεν ενδείκνυται.

Τελικά όμως με την κακοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας δεν τα καταφέραμε,οπότε μάζεψα σήμερα μερικά φιλαράκια του και το κάναμε.Ούτως ή άλλως τα περισσότερα σοκολατάκια που είχα ήταν πασχαλίτσες,οπότε ήταν μες στο κλίμα!
Το κοριτσάκι που βρήκε τα περισσότερα,πήρε για έπαθλο ένα μεγάλο σοκολατένιο αυγό.


Tα παιδάκια το ευχαριστήθηκαν πολύ!



Και του χρόνου!

5 σχόλια:

  1. Και του χρόνου! Εμείς το παίξαμε την δεύτερη μέρα του Πάσχα! Αλλά επειδή ο μικρός μου ήταν σίγουρο ότι θα αργούσε με τα 2 μεγαλύτερα παιδιά τους είπα ότι μόνο θα τα βρούνε και μετά θα τα μοιράσουνε διά τρία!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και του χρόνου να είσαστε καλά Αντωνία μου!!!
    Χρόνια πολλά!!!
    Χριστός Ανέστη!!!

    Την καλημέρα μου και φιλιά πολλά!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε,Αληθώς ο Κύριος και...τώρα που σου απαντάω...την καληνύΣτα μου!

      Διαγραφή
  3. ...νόμιζα ότι είσαι Νηπιαγωγός κι εσύ.....γιατί είδα μια ανάρτησή σου σε μια κοινότητα Νηπιαγωγών...σόρρυ....το ΤΠΕ σημαίνει Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών....στην εκπαίδευση.... δηλ.πως να χρησιμοποιούμε οι εκπ/κοί διάφορα λογισμικά,προγράμματα κι εφαρμογές...στις καθημερινές μας δραστηριότητες με τα παιδιά..στο σχολείο....και έχει Α' και Β' επίπεδο ....και ναι μόνο εγώ διαβάζω....ο σύζυγος δάσκαλος...ό,τι λέει διάβασε ...διάβασε...αυτό ήτα.....τα ξέρει και δουλεύει λέει '' συμπυκνωμένα'' που σημαίνει ότι σε λίγο χρόνο κάνει πάρα πολλή δουλειά....[ και που το γράφω γελάω...] ο υιός λέει ότι διαβάζει...μόνο που εγώ '' είμαι χαζή ''και άλλα τινά ...μην τα γράφω τώρα....διαβάζει λοιπόν κι εγώ '' δεν το αντιλαμβάνομαι ''...κατάλαβες..;;;; .σ'αφήνω να γελάσεις με την ησυχία σου....για οποιαδήποτε άλλη απορία...μη διστάσεις...χα χα χα....πάντως δοξάζω το καλό θεό που δουλεύω σε Νηπιαγωγείο και τα μικρά με κρατάνε σε μια ισορροπία...γιατί αλλιώς...βράσε ρύζι...και τίποτ'άλλο μη σου πω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα,κουράγιο!Εγώ απλά...έχω νηπιάκι(Παρεπιπτόντως ξέρεις να μας συστήσεις κανένα Online εκπαιδευτικό προγραμματάκι για νηπιάκια;Ολο τους δείχνουν διάφορα ενδιαφέροντα οι δικές μας στο σχολείο...Ας πούμε μου άρεσε πολύ το "Ενα γράμμα μια ιστορία " που δεν το ήξερα

      Διαγραφή

Έλαααα,δε θέλει πολύ click click!
Αν δεν μου γράψεις,πώς θα ξέρω ότι πέρασες από δω?!

Blogging tips